2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
ÖZEL KORU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL KORU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE 16-22 KASIM TARİHLERİ ARASINDA BOLU KORU OTEL’DE YAPILACAK OLAN DERS ÇALIŞMA KAMPI
16-22 Kasım tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de yapılacak olan ders çalışma kampında kurum olarak ilk hedefimiz, öğrencilerin ilgili alan öğretmenleri ile birlikte YKS'ye yönelik düzenli, planlı ve motive olmuş bir şekilde ders çalışmasıdır. Bu noktada ders çalışma ortamları sessiz, sakin, güvenli ve uygun şartların sağlanması ile gerçekleştirilecektir. Öte yandan alanında uzman öğretmenlerimizle birlikte kamp programına katılan öğrencilerimizin ara tatil dönemini en verimli ve konsantre şekilde geçirmeleri temenni ettiğimiz en önemli noktalardan birisidir.
Ders çalışma kampımız sürecinde önceden belirlenen etüt saatlerine göre hareket edilecek, öğrenciye eksiklik yaşadığı derslerle alakalı bire bir soru sorma fırsatı sunulacak, bunların yanı sıra öğrencinin kendini ölçebileceği deneme sınavları uygulanacaktır. Plana bağlı olarak ders çalışma saati aralarında ise öğrencinin sosyo kültürel gelişimi desteklenerek Bolu Koru Otel’in çeşitli imkanlarından faydalanması, bu imkanlar doğrultusunda sınav kaygısından uzaklaşarak güdülenmeleri, arkadaşları ile birlikte hem ders çalışıp hem de güzel vakit geçirmeleri, takım olarak hareket etmeyi öğrenmeleri hususunda gereken önemi verdiğimizi belirtmekte fayda var.
Keyifli ve verimli bir ara tatil olması dileği ile.
KORU KOLEJİ